Zodiac iunie 2020. Horoscopul pentru fiecare zodie, dezvăluit de către astrologul Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Horoscop. Luna iunie va fi una aglomerată din punct de vedere astrologic. Ne vom confrunta cu două Eclipse, pe 05 și pe 21 iunie.

"Venus își va opri retrogradarea pe 25 iunie, însă nu scăpăm de Mercur care va retrograda începând cu 18 iunie. Și să nu uităm de Marte care va intra în Berbec pe 28 iunie. În niciun caz, nu se anunță vacanță printre planete!", a declarat Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Mai jos veți găsi previziunile pentru fiecare semn zodiacal. 

Berbec

Nu ai foarte multă putere în prima parte a lunii. Vei fi nevoit să te ocupi de problemele altora, mai puțin de ale tale. Cu siguranță, comunicarea va fi punctul tău forte. Evită să iei decizii pe plan amoros.

Taur

În carieră, parcă totul se mișcă lent și nu mai ai răbdare. Poate că mai ai de învățat ceva. Ar fi bine să te limitezi la cheltuielile pentru tot ce este necesar, adică să nu arunci cu banii pe lucruri inutile.

Gemeni

Orice parteneriat pe care îl vei începe în iunie trebuie să aibă și un câștig pentru tine. Este cazul să devii mult mai pragmatic și să nu ajungi să regreți faptul că te-ai grăbit. Îndrăznește să îți foloșești carisma mai des.

Rac

La serviciu, va fi multă agitație și nu poți schimba nimic. Ci va fi nevoie să te adaptezi și să nu te stresezi în plus. În prima parte a lunii, vei fi foarte panicat, prăpăstios și nesigur pe tine. Spre finalul lunii, vei prinde curaj.

Leu

Ai mari așteptări de la luna iunie deși nu ar trebui. Va fi o lună fără evenimente marcante, dar va fi nemaipomenit de bună pentru a-ți da seama care sunt prietenii adevărați și pe ce rude te poți baza. Evită să te întorci la foști parteneri.

Fecioară

Fără să îți dai seama, vei deveni mai superficial. Ceilalți îți vor atrage atenția în acest sens și îți vor arăta că nu mai ești atent la locul de muncă. Dacă vei învăța să separi planul profesional de cel personal, îți va fi mai bine.

Balanță

Nu te vei simți în largul tău până când Venus nu își va încheia retrogradarea. Cu greu vei găsi o fărâmă de încredere în propriile forțe. Deciziile superiorilor ți se vor părea nedrepte, dar ele anunță și lucruri bune pentru tine.

Scorpion

Treci prin nenumărate stări, iar majoritatea au legătură cu sfera amoroasă. Vei dori să umpli golurile în urma unor despărțiri, dar nu într-un mod sănătos, ci repede cu alte persoane, pe care nu le cunoști foarte bine.

Săgetător

Începi luna în forță, cu Luna Plină din semnul tău, de pe 05 iunie. Vei avea senzația permanentă că trebuie să iei niște decizii, să faci schimbări sau să te raportezi diferit la ceilalții. Partenerul va fi greu de mulțumit.

Capricorn

Se anunță vremuri bune în carieră, posibile proiecte care să te scoată în față mai mult. Dar nu este cazul să neglijezi de tot zona personală. Familia va avea nevoie de tine și nu va fi dispusă să accepte jumătăți de măsură.

Vărsător

Retrogradarea lui Saturn în semnul tău îți va da mari bătăi de cap, deci înhamă-te cu multă răbdare! Și ar fi recomandabil să fii mai atent la cum cheltuiești banii. Cumperi multe și nu te alegi cu nimic. Evită să începi relații noi.

Pești

Discuțiile cu familia vor fi dese, lungi, plictisitoare, dar necesare. Din a doua parte a lunii, te vei preocupa mai mult de bunăstarea ta. Tranzitul lui Marte în semnul tău până pe 28 iunie îți va oferi multă inițiativă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel